کد خبر : 10529 زمان مخابره: 15 مرداد 1403 -- 09:10:58 | تعداد بازدید: 1203 نسخه چاپی

قدردانی و تشکر اوزیهای مقیم بندرعباس از دکتر امیری شهردار اوز

اوزیهای مقیم بندرعباس از زحمات دکتر امیری شهردار اوز تشکر و قدردانی نمودند. متن پیام به شرح ذیل می باشد:
شهردار محترم و معزز شهرستان اوز جناب آقای دکتر شاهرخ امیری با سلام و‌ تحیات اندیشه و تلاش خدمتگزاران صدیق ایران اسلامی هیچگاه از یادها نخواهد رفت . مردم شریف و فهیم اوز از زمان تصدی جنابعالی بعنوان شهردار اوز شاهد مدیریت درست، تلاش و پشتکار مستمر در آبادانی و زیباسازی مبلمان شهری در شهر و سرعت بخشیدن به کارهای عمرانی توسط جنابعالی میباشند و این مهم نوید بخش ظاهری زیبا از شهرمان در آینده نزدیک خواهد بود.
بدینوسیله اینجانبان جمعی از اوزیهای ساکن بندرعباس مراتب تقدیر و تشکر و حمایت همه جانبه از اقدامات ارزشمند جنابعالی را اعلام نموده و امیدواریم تلاش‌های صورت گرفته شما و همکارانتان موجبات شهری با ظاهری مبلمان شهری زیبا‌ را فراهم و رضایتمندی شهروندان قدرشناس اوز را به همراه داشته باشد.
با آرزوی توفیق روزافزون حضرتعالی اوزیهای مقیم بندرعباس

روابط عمومی    شهرداری اوز