کد خبر : 10524 زمان مخابره: 15 مرداد 1403 -- 09:05:22 | تعداد بازدید: 1175 نسخه چاپی

اجرای عملیات روکش آسفالت میدان روبروی اداره پست

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوز دکتر شاهرخ امیری شهردار اوز به همراه مهندس فقیهی پور کارشناس شهرداری و مهندس اشرافی از روند اجرای آسفالت روبروی اداره پست بازدید کردند.

دکتر امیری گفت: یکی از مهمترین ویژگی های یک شهر زیبا آسفالت خیابان ها و معابر آن است که تاثیر بسزایی در زیباسازی منظر شهری از نگاه شهروندان دارد و پوشش آسفالت یکی از مهمترین و کاربردی‌ترین موارد برای تسهیل عبور و مرور بوده که در راستای رضایتمندی عمومی شهروندان اجرایی می‌شود.
وی افزود: در این راستا عملیات روکش آسفالت میدان روبروی اداره پست صبح امروز ۹ مرداد ماه آغاز شد.
شهردار اوز عنوان کرد: کارخانه آسفالت از امروز خط تولید آسفالت را شروع کرده که روکش آسفالت دیگر معابر، کوچه ها و خیابان‌های شهر برای بهبود سیمای شهر و تردد راحت شهروندان در دستورکار شهرداری قرار دارد.

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوز

روابط عمومی    شهرداری اوز