کد خبر : 9996 زمان مخابره: 9 بهمن 1393 -- 20:14:03 | تعداد بازدید: 1021 نسخه چاپی

نمایندگی فرهنگ وارشاد اسلامی اوز افتتاح شد

فروغ هاشمی به عنوان سرپرست نمایندگی فرهنگ وارشاد اسلامی اوز معرفی شد.

به گزارش پرتال اطلاع رسانی شهرداری اوز با معرفی فروغ هاشمی به عنوان سرپرست نمایندگی فرهنگ و ارشاد اسلامی اوز،عملا کلیدآغازفعالیت یکی دیگر ازادارات اوززده شد.درمراسم معارفه سرپرست نمایندگی فرهنگ وارشاد اوز که درآستانه دهه فجر در9 بهمن ماه درسالن اجتماعات بیمارستان امیدوار اوز برگزارشد،دکتر مریدی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نمایندگی ارشاد اوز را طرح مسئله دانست واظهارامیدواری کرد با حمایت دکتر جعفرپورنماینده مردم درمجلس شورای اسلامی به زودی به اداره ارتقا یابدگرچه درحال حاضر نیز قابلیت های اداره راداردومستقیما با اداره کل درارتباط خواهد بود.

وی این جلسه را اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی بخش اوز عنوان کرد ودرخواست کرد دراین جلسات فرهنگ عمومی سیاستگزاری شود.دکتر مریدی پیش فرض ذهنی درمورد اوز را فرهنگ دانست و اظهار امیدواری کرد که شاهد حضور نیروهای فرهنگی بخش اوز درجشنواره های فرهنگی بین المللی باشیم.وی با تقدیر از آقای محمد صدیق پیرزاد دراختصاص مبلغ اولیه ساخت سالن کف تئاتراعلام داشت درپایان مراسم کلنگ زنی خواهدشد.مدیر کل ارشاد استان خواستار شدخانه فرهنک روستاهای کوره،فیشور وبیدشهرفعال شود ودراین زمینه اداره کل برای هرخانه فرهنگ مبلغ 5 میلیون تومان اختصاص خواهد داد وکتابخانه ها را تجهیز خواهند کرد.

دکتر جعفر پور نماینده مردم درمجلس شورای اسلامی،فرهنگ را ازاولویت های نیازهای بشری دانست وگفت اگر به فرهنگ بها دهیم گذشته خودرا به آینده متصل کرده ایم.دکتر جعفرپور بخش اوز رافرهنگی ومردم آن را فرهنگ دوست نامیدوپیگیری برای استقرار نمایندگی فرهنگ وارشاد رامطابق با شاخصه های فرهنگی مردم اوز ارزیابی کردواستقراراین اداره را به مردم تبریک گفت وخوشحالی خودرا دراین مورد ابراز داشت واظهار امیدواری کرد وحدت مثال زدنی تشیع وتسنن درمنطقه همواره ادامه داشته باشد.

شیخ قاضی زاده امام جمعه اوز نیز دراین مراسم با تبریک دهه فجر وتقدیر ازرشادت شهدای انقلاب اسلامی وجنگ تحمیلی،امنیت درایران را حاصل این رشادت ها ورهبری بنیانگذارجمهوری اسلامی ومقام معظم رهبری دانست وازتلاش وپیگیری نماینده مجلس ،مدیر کل ارشاد ،فرماندارویژه لارستان وبخشداری وشورا وسرعت عمل دراستقراراین نمایندگی تشکر کرد.

درابتدای مراسم آتش فرازبخشدار با خیر مقدم به حضار وتقدیرازخدمات نماینده مجلس،مدیر کل وفرمانداردرپیگیری اختصاص مجوز نمایندگی فرهنگ وارشاد اسلامی اوزکه درمدت زمان کمتر از یک ماه و نیم صادر و سرپرست آن معرفی شد،تقدیر کرد و جلسه امروزرا جلسه شورای فرهنگ عمومی دانست. درادامه مراسم فروغ هاشمی رسما به عنوان سرپرست نمایندگی فرهنگ وارشاد اسلامی اوزمعرفی شد وحکم صادره ازاداره کل فرهنگ وارشاد استان توسط دکتر مریدی مدیر کل ارشاد به وی تقدیم شد.

دربخشی ازاین حکم آمده است:

با توجه به تجارب ارزنده شما درزمینه امور فرهنگی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست نمایندگی فرهنگ وارشاد اسلامی اوز منصوب می شوید.امید داریم د رجهت رشد فضایل اخلاقی واعتلای فرهنگ ایرانی اسلامی موفق وموید باشید. فروغ هاشمی سرپرست نمایندگی فرهنگ وارشاد اسلامی اوز باتوجه به ضرورت فرهنگ به عنوان شالوده هرکشور وشهر ازتلاش و حسن اعتماد مسئولین تقدیر کرد وا ظهار امیدواری کرد بتواند پاسخگوی این اعتماد باشد.

اهدای لوح تقدیر به نماینده مردم درمجلس شورای اسلامی ومدیر کل فرهنگ وارشاداسلامی استان فارس ازسوی انجمن های فرهنگی وهنر خانه فرهنگ اوز

بخش بعدی مراسم بود. درادامه مراسم مکان موقت نمایندگی فرهنگ وارشاداسلامی اوزکه درمحل ساختمان قدیمی نمایندگی ورزش وجوانان با حضور حضارافتتاح شد وازهمکاری سید یوسف حسینی سرپرست نمایندگی ورزش وجوانان اوزتقدیر شد.

کلنگ زنی سالن کف تئاترکه با همت واختصاص مبلغ 50 میلیون تومان هزینه ساخت اولیه توسط محمد صدیق پیرزاد واقع درشرق اوز جنب مدرسه عالی علوم دینی تامین شده است پایان بخش مراسم بودتا بخش اوزامروز را با رویدادهای فرهنگی سپری کرده باشد.

دراین مراسم علاوه بر حضور چشمگیر مردم ،معتمدین ومسئولین شهر و بخش اوز،دکتر مریدی مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان،دکتر جعفر پورنماینده مجلس،نجیب زاده فرماندار ویژه لارستان،رفعت حقیقی رئیس اداره ارشاد لارستان وهیئت های همراه،قاضی زاده امام جمعه،آتش فراز بخشدار، راستگو رئیس وسایر اعضای شورای اسلامی شهراوز،خادمپور شهردار،دکتر مقتدری رئیس دانشگاه پیام نور و.......حضور داشتند. مجری مراسم شهرام حسین نیا ازاعضای کمیسیون فرهنگی،اجتماعی وآموزشی شورای اسلامی شهراوز بود.

ابراهیم    احمدی

31 فروردين 1403 , 10 شوال 1445 , 2024 April 19