کد خبر : 9899 زمان مخابره: 6 دي 1393 -- 15:31:49 | تعداد بازدید: 1080 نسخه چاپی

ایستگاه آتش نشانی شهرداری اوز احداث می شود

به گزارش روابط عمومی شهرداری اوز نوید خادم پور با اعلام این خبر اظهار داشت: این امر با هدف ایجاد امنیت شهروندان که از اولویت های شهرداری اوز است صورت می گیرد که در این خصوص تدابیری اندیشیده شده است.

وی با اشاره به اینکه با افتتاح ایستگاه آتش نشانی زمینه های آسایش شهروندان تامین خواهد شد عنوان داشت: با احداث این ایستگاه هنگام بروز احتمالی حادثه و آتش سوزی نیروهای آتش نشان در مدت زمان کوتاهی بر سر حادثه حضور پیدا می کنند.

مهندس خادم پور در ادامه سخنان خود به خرید ۱ دستگاه خودروی جدید و مدرن آتش نشانی اشاره کرد و افزود: این خودرو به زودی به واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اوز ملحق می شود.

این مسئول بیان داشت: با احداث این ایستگاه ضمن تاکید فرهنگ سازی بین اقشار مختلف مردم در همکاری با خودروهای آتش نشان در هنگام اعزام به مأموریت و آموزش های لازم را از دیگر راهکارهای کاهش خسارات در هنگام بروز اینگونه حوادث دانست .

وی افزود : به زودی دوره های آموزشی تئوری حریق ، شناخت انواع خاموش کننده ها ، تجهیزات حریق و نجات ، عملیات ترکیبی جهت بروز شدن پرسنل برگزار خواهد شد .

06 ارديبهشت 1403 , 16 شوال 1445 , 2024 April 25