کد خبر : 9863 زمان مخابره: 26 آذر 1393 -- 01:56:55 | تعداد بازدید: 2151 نسخه چاپی
اوز

اولین جشنواره عکس دانش آموزی منطقه اوز برگزار شد

اولین جشنواره عکس دانش آموزی منطقه اوز با حمایت مالی عکاسی مولن روژ (لطافت) زیر نظر خانه فرهنگ توسط انجمن عکاسی اوز آذرماه 93 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری اوز مهلت ارسال عکس ها تا پایان روزکاری 18 آذرماه بود و همان شب داوری تا بامداد انجام شد و نهایتا از بین 130 عکس رسیده به دبیرخانه 20 اثر توسط هیات داوران طاها قاضی زاده ، بهزاد کرامتی و مرجان خرم به نمایشگاه راه پيداكرد.

از بین 20 عکس راه یافته به نمایشگاه 8 عکس برتر انتخاب شد که سه اثر برتر به صفا صالح پور، مهدیس مبصر و پردیس مبصر و پنج اثر بعدی به یلدا سلیمانی و الهه رضایی هر دو از فیشور و محمد تیرنگ ، فاطمه خوشرو و فاطمه پارسا تعلق گرفت و در پایان طی مراسمی که پنج شنبه شب 20 آذرماه در محوطه شهرداری اوز برگزار شد ؛ به سه نفر برتر هر کدام مبلغ یک میلیون ریال و به پنج نفر بعدی هر کدام مبلغ دویست هزار ریال تعلق گرفت.

06 ارديبهشت 1403 , 16 شوال 1445 , 2024 April 25