کد خبر : 10202 زمان مخابره: 27 بهمن 1397 -- 22:19:56 | تعداد بازدید: 1887 نسخه چاپی
برگزاری دهمین دوره پیاده روی همگانی در اوز به میزبانی مدرسه علوم دینی عالی احمدیه اوز

دهمین دوره پیاده روی همگانی به میزبانی مدرسه علوم دینی عالی احمدیه اوز

دهمین دوره پیاده روی همگانی در اوز روز جمعه مورخ 1397/11/26 با حضور مسئولین شهر اوز و مردم از مدرسه علوم دینی امام شافعی تا مدرسه علوم دینی عالی احمدیه، برگزار گردید

روابط عمومی شهرداری اوز: دهمین دوره پیاده روی همگانی به میزبانی مدرسه علوم دینی عالی احمدیه در اوز روز جمعه مورخ 1397/11/26 با حضور مسئولین شهر اوز و مردم از مدرسه علوم دینی امام شافعی تا مدرسه علوم دینی عالی احمدیه، برگزار گردید.

همچنین از برپا کنندگان و دست اندرکاران این دوره از همایش پیاده روی همگانی تقدیر و تشکر گردید.
برنامه این همایش پیاده روی شامل ورزش صبحگاهی، مسابقه و همچنین اعلام و هدایایی نیز به خردسال ترین و مسن ترین فرد شرکت کننده اهدا گردید و در پایان مراسم که در حیاط مدرسه عالی احمدیه برگزار گردید از شرکت کنندگان پذیرایی شد.

04 ارديبهشت 1403 , 14 شوال 1445 , 2024 April 23