کد خبر : 9999 زمان مخابره: 11 بهمن 1393 -- 09:42:34 | تعداد بازدید: 1092 نسخه چاپی

نمایندگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بخش اوز افتتاح شد

روز پنج شنبه 9 بهمن با حضور دکتر جعفرپور نماینده مردم لارستان،خنج و گراش در مجلس شورای اسلامی، دکتر مریدی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، نجیب زاده فرماندار ویژه لارستان، رفعت حقیقی سرپرست اداره ارشاد لارستان، شیخ عبدالعزیز قاضی زاده امام جمعه شهر اوز، آتش فراز بخشدار اوز، شورای شهر اوز، شهردار اوز و رؤسای ادارات و نهادهای بخش اوز و مردم شریف بخش اوز نمایندگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بخش اوز افتتاح گردید.

به گزارش پرتال اطلاع رسانی شهرداری اوز در این مراسم که همزمان اولین جلسه شورای عمومی بخش نیز برگزار گردید دکتر جعفرپور بیان نمودند کار فرهنگی جزء اولویت هاست و چون شاکله، اسلام است لذا نباید فرهنگ وارداتی داشته باشیم و فرهنگ اسلامی خودمان را تقویت کنیم.

در ادامه دکتر مریدی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و قاضی زاده امام جمعه اوز و آتش فراز بخشدار اوز در این خصوص بیاناتی اظهار داشتند و سپس فروغ هاشمی به عنوان سرپرست نمایندگی اداره ارشاد اوز معرفی گردید که پس از قرائت ابلاغ سرپرستی طی سخنانی از آقایان دکتر جعفرپور و دکتر مریدی و نجیب زاده تشکر به عمل آورد.

لازم به توضیح است که اخذ مجوز نمایندگی اداره ارشاد اوز با تلاش دکتر جعفرپور و همکاری مجدانه دکتر مریدی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و مساعدت علی اکبر نجیب زاده فرماندار لارستان به ثمر رسید.

دوستدار | 14 بهمن 1393 | 11:26:37

• سرکار خانم فروغ هاشمی انتصاب بجا و شایسته شما مورد تقدیر است . موفق و موید و پیروز باشید

پاسخ دیگران:

01 ارديبهشت 1403 , 11 شوال 1445 , 2024 April 20