کد خبر : 9908 زمان مخابره: 10 دي 1393 -- 09:12:37 | تعداد بازدید: 1186 نسخه چاپی

جلسه کارآفرینان در بخشداری اوز برگزار شد

جلسه کارآفرینان اوز باحضور اساتید کارافرینی دانشگاه تهران و عضو خانه کارافرینان ایران.دکتر نوروزی،دکتر کریمی،دکتر رستمی وخانم مهندس جوان و زینلیان، معاون فرمانداری لارستان، در سالن بخشداری اوز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری اوز ، اتش فراز بخشدار اوز در این جلسه در زمینه اشتغال و شهرک صنعتی اوز گفت : کارگروه توسعه و اشتغال بخش اوز از فروردین ماه 93 تشکیل گردیده ودر این زمینه اقدامات خوبی انجام گرفته و اتاقی دربخشداری به انها اختصاص داده شده تا تصمیمات خوبی در زمینه اشتغال گرفته شود و از مهاجرت جلوگیری شود.

اتش فراز افزود: از زمانی که زیر ساختها در شهرک صنعتی ساخته شده سرمایه گذارها وارد عمل شدند و ان شاالله شهرک صنعتی هم به نقطه ای برسد که بتواند یکی از قطب های مهم صنعتی استان فارس شود.

در این نشست 3 ساعته با حضور کارافرینان بخش اوز پیشنهادهایی در زمینه کارافرینی و اشتغال و بازار کارو سرمایه ارایه شد.

در این جلسه همچنی آقای ملک زاده از طرح های کار شده ودر دست اجرا سخن گفت.

از دیگر سخنرانان این جلسه می توان به آقایان سالاریان، رفیعی، سخنگو، کراماتی، ساسان و صدیق پیرازد اشاره کرذ.

بعد از نشست با حضور دوستان از تولیدی پوشاک که کمسیون بانوان شورا برای ایجاد اشتغال بانوان دایر کرده بودند بازدید بعمل امد.

31 فروردين 1403 , 10 شوال 1445 , 2024 April 19