کد خبر : 10477 زمان مخابره: 27 بهمن 1400 -- 10:26:35 | تعداد بازدید: 1532 نسخه چاپی

تبریک شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر به جناب آقای مهندس محمد محمدی سرپرست فرماندار شهرستان اوز

جناب آقای مهندس محمد محمدی انتصاب شایسته شما به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان اوز را تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیقات بیش از پیش جنابعالی را از خداوند منان مسالت داریم. ان شاالله تخصص و تجارب جنابعالی، نویدبخش نشاط و تحرک در شهرستان اوز خواهد بود و استفاده از ظرفیت های شهرستان و ارائه خدمات گسترده به مردم فرهیخته و فهیم شهرستان اوز را فراهم خواهد کرد. رمز موفقیت و توسعه شهرستان اوز همدلی و تعامل دستگاه ها و مردم با یکدیگر می باشد. و در این راستا مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر در مسیر پیشرفت شهرستان اوز همراهتان خواهد بود. همچنین از تلاش های جناب آقای مهندس علی اصغر علیپور فرماندار سابق شهرستان اوز که در زمان خدمتشان برای مردم منطقه زحمات فراوانی کشیده اند کمال تشکر و تقدیر می نماییم و از خداوند متعال آرزوی موفقیت و توفیقات روز افزون برای ایشان مسالت داریم.

M    M

28 فروردين 1403 , 07 شوال 1445 , 2024 April 16