کد خبر : 10445 زمان مخابره: 17 بهمن 1400 -- 09:23:37 | تعداد بازدید: 980 نسخه چاپی

کلنگ ساخت دو مجموعه تولیدی در شهر اوز به زمین زده شد

کلنگ ساخت دو مجموعه تولیدی با اعتبار بالغ بر بیست و پنج میلیارد ریال در شهرک صنعتی اوز بر زمین زده شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر: در تاریخ ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۰ کلنگ ساخت یک مجموعه تولیدی فرغون و ادوات فلزی با اعتبار پانزده میلیارد ريال و اشتغالزایی ۳۰ نفر بطور مستقیم و غیر مستقیم توسط آقای محمد سروی و ساخت یک مجموعه مونتاژ شیشه سکوریت با اعتبار ده میلیارد ریال و اشتغالزایی ۱۵ نفر بطور مستقیم و غیر مستقیم توسط آقای احمد عسکری در شهرک صنعتی اوز با حضور مسئولین ادارات بر زمین زده شد.

در ادامه از شرکت تولیدی هرمز برکه و کارتن سازی مادر بازدید و در پایان اتاق اصناف شهرستان اوز افتتاح، و با اهدا لوح های تقدیر از سوی اداره صمت از مدیران شرکت ها و کارکنان اتاق اصناف تقدیر گردید.

M    M

06 ارديبهشت 1403 , 16 شوال 1445 , 2024 April 25