کد خبر : 10384 زمان مخابره: 9 مهر 1399 -- 14:01:34 | تعداد بازدید: 1503 نسخه چاپی

احداث اتاق مادر و کودک دیگر در شهر اوز

به گزارش واحد شهر دوستدار کودک شهرداری اوز: یکی از پروژه های در دست اقدام شهرداری اوز، بوستان بهجت به مساحت 6600 متر مربع می باشد که شمال بخش های مختلف از جمله پارک کودک، پارک علمی نوجوانان، زمین های ورزشی و ... می باشد.

مهندس کراماتی شهردار اوز گفت: با توجه به انتخاب اوز به عنوان شهر پایلوت دوستدار کودک، رعایت حقوق برابری و عدم تبعیض یکی از اصول و شاخص های شهرهای دوستدار کودک است که هدف از پروژه های اتاق مادر و کودک نیز برآورد کردن این شاخصه است. لذا با نظر شورای اجرایی شهر دوستدار کودک شهرداری اوز در این بوستان محلی برای احداث این اتاق در نظر گرفته شد که خوشبختانه یکی از شهروندان دوستدار کودک با مشارکت شهرداری اقدام به احداث این پروژه نمودند.

در ادامه شهردار افزود: این پروژه 72 متر مربع مساحت دارد و دارای بخش هایی شامل: اتاق مادر و کودک، اتاق شیر دهی، سرویس کودکان و اتاق پدر و کودک (جهت تعویض پوشک در زمانی که کودک به همراه پدر می باشد) که سیصد میلیون تومان هزینه آن برآورد شده است و یکصدو بیست میلیون تومان توسط یکی از شهروندان و باقیمانده آن از اعتبارات شهرداری تامین می شود.

ضمناً این ساختمان به صورت اسکلت بتنی بوده و در حال حاضر ساخت اسکلت آن به اتمام رسیده است.

31 فروردين 1403 , 10 شوال 1445 , 2024 April 19