کد خبر : 10383 زمان مخابره: 7 مهر 1399 -- 14:04:47 | تعداد بازدید: 1039 نسخه چاپی

تقدیر و تشکر از آتش نشانان اوز

روز دوشنبه هفتم مهرماه شهردار اوز مهندس مسعود کراماتی به همراه مهندس فرهاد فقیهی پور، مسعود باقرزاده و فرهاد پیرزاد به نمایندگی از پرسنل شهرداری در ایستگاه آتش نشانی حضور یافته و با اهدا لوح سپاس و هدیه از آنان تجلیل نمودند

به مناسبت 7 مهر روز آتش نشانی و ایمنی، مهندس کراماتی شهردار اوز به همراه مهندس فقیهی پور رییس گروه فنی و شهرسازی، پیرزاد مدیر روابط عمومی و باقرزاده کارشناس محیط زیست و خدمات شهر و به نمایندگی از پرسنل شهرداری اوز روز دوشنبه در ایستگاه آتش نشانی حضور یافته و ضمن عرض خداقوت و خسته نباشید به آتش نشانان خدوم و تلاشگر با اهدا لوح سپاس و هدیه ای از فعالیت های آنان تجلیل نمودند.

شهردار اوز در این دیدار ابراز امیدواری کرد واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی و پرسنل فداکار و زحمتکش آن همچون سنوات گذشته با حفظ آمادگی و تجهیزات روز و دانش بالا بتوانند خدمات مورد نیاز شهروندان را ارائه کنند.

مهندس کراماتی با اشاره به اینکه مردم همواره قدردان تلاش،زحمات و از جان گذشتگی آتش نشانان می باشند، گفت: واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی با بهره مندی از نیروهای با تجربه و حضور به موقع در صحنه حوادث به نجات جان شهروندان در شرایط سخت می پردازند و این جای تقدیر و تشکر دارد.

در ادامه نیز دیگر اعضا جلسه با سخنانی این روز را گرامی داشتند.

31 فروردين 1403 , 10 شوال 1445 , 2024 April 18