کد خبر : 10352 زمان مخابره: 25 خرداد 1399 -- 13:42:48 | تعداد بازدید: 1406 نسخه چاپی

جشنواره آثار هنری کودکان و نوجوانان در مورد کرونا

هدف این جشنواره: درگير نمودن ذهن كودكان و نوجوانان و همچنين تقويت حس قدرشناسی و نوعدوستی؛ پيرامون تقدير از افرادی كه در زمان همه گيري بيماری كرونا با تلاشهای فراوان و بی وقفه به مردم شهر و محله كمك كرده اند

با سلام

با احترام،بدینوسیله به اطلاع همشهریان گرامی شهر اوز می رساند:

در راستای سند همکاری وزارت کشور و دفتر یونیسف در ایران با هدف درگیر نمودن ذهن کودکان و نوجوانان و همچنین تقویت حس قدرشناسی و نوعدوستی، جشنواره نقاشی و دلنوشته در خصوص تقدیر از شخص و یا اشخاصی که در زمان همه گیری بیماری کرونا با تلاشهای فراوان و متعهدانه به مردم شهر و محله کمک کرده اند، در سطح کشوری برگزار می گردد.

گروه هدف:

سه گروه سنی:
  3 تا 6 سال
  7 تا 11 سال
  12 تا 19 سال

موضوع و محتوا:

اگر بخاطر تلاش های زیاد برای کمک به مردم در دوران شیوع Covid-19  ، بخواهید از شخص یا اشخاصی تشکر یا قدردانی کنید، چطور این کار را می کنید و آن شخص چه کسانی هستند؟ به عنوان مثال کادر درمان و خدمات پزشکی، خیرین و نیکوکاران، آتش نشانان، رفتگران شهرداری، نگهبان ساختمان ها، کارکنان سوپرمارکت ها، یا حتی اعضای خانواده خودتان.

آثار برگزیده با ذکر نام صاحب اثر در صفحات مجازی و رسانه های اجتماعی یونیسف نمایش داده خواهد شد.

برخی از آثار به صورت پوستر یا تابلو چاپ خواهد شد و به مراکزی که افراد مورد تقدیر در آن کار میکنند ارسال خواهد شد.

برخی از آثار به صورت بیلبورد در سطح شهر به نمایش درخواهد آمد.

نحوه ارسال آثار هنری از طریق وب سایت وزارت کشور به نشانی  www.moi.ir ، و وب سایت یونیسف به نشانی www.unicef.org/iran  و یا از طریق ارسال نقاشی را به واحد شهر دوستدار کودک شهرداری اوز با ذکر نام و نام خانوادگی، سن، محل سکونت و شماره تماس.

مهلت ارسال آثار: تا 17 تیرماه 1399

ضمنا در صورت ارسال نقاشی از طریق وب سایت های معرفی شده، نقاشی ها را نگه داشته و در فرصتی مناسب جهت بهره بهتر به واحد شهر دوستدار کودک شهرداری اوز تحویل نمایید.

باتشکر
واحد شهر دوستدار کودک شهرداری اوز